Živjo,
HVALA, ker si obiskal spletno stran JellyandGummy. Spletna stran je namenjena točno tebi. Midva pokaževa, kje smo se potepali in potem si na vrsti ti, da vzameš svojega kosmatinca in uživaš v izletu. Vesela bova, če boš vtise iz svojega izleta delil z nama, svoje fotke označil z #jellyandgummy ali nama pisal na mail: jellygummybeanbear@gmail.com.

Glavni ‘’zvezdi’’ na fotografijah sta seveda najini članici družine – Jelly Bean in Gummy Bear. Obedve sta rešeni iz ulic Srbije preko slovenskega Zavoda Pit. Jelly je bila rešena skupaj s svojo pasjo mamico Jin, ki so jo posvojili naši prijatelji. Gummy so najprej posvojili drugi ljudje, ki pa je niso prevzeli, ko je prispela v Slovenijo in tako se je pridružila nam.
Jelly je prva dama naše družine. Včasih zna biti malo prestrašena ampak, ko je treba se zna tudi postaviti zase.
Gummy je pravi tornado sreče. Vedno je dobre volje in pripravljena na akcijo. Po karakterju je zelo vesela psička, ki se ne zaveda svoje velikosti.

Za spletno stranjo in profilom @jellyandgummy se skrivava Karin in Jure. Ljubitelja vseh živali. No… Jure pravi, da se pri kačah ta ljubezen konča. 😛
Karin se ukvarja s fotografijo in dela kot novinarka. Jure pa dela na eni od dolenjskih radijskih postaj. Vsak prosti trenutek radi preživimo skupaj v naravi.

Iščeš idejo za izlet s psom? Poglej naše predloge.

Izleti